Nasze produkty
Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
-
Chili sin carne z soczewicą i orzechami ziemnymi
Delikatnie pikantne i aromatyczne danie kuchni tex-mex na bazie soczewicy, czerwonej fasoli oraz pomidorów pelati.
-
Leczo z wędzonym tofu
Potrawka warzywna, na sycącym bulionie wzbogacanym owsem, z dodatkiem papryki, białej kapusty, cukinii oraz wędzonego tofu.
-
Pasta z kabaczka
Lekka i orzeźwiająca pasta z kabaczka, z dodatkiem świeżych warzyw oraz koncentratu pomidorowego ze słodkim akcentem cukru trzcinowego. Idealna do kasz, makaronów a także do pieczywa.
-
Pieczarkowa tikka masala z młodymi ziemniakami i zielonym groszkiem
Aromatyczne danie wegańskie na bazie pieczarek, ziemniaczków i groszku, zakorzenione w tradycyjnej kuchni Indii oraz Pakistanu.
-
Sos boloński aromatyzowany drewnem brzozowym
Inspirowany włoską kuchnią, gęsty sos na bazie bulionu warzywnego, aromatyzowany dymem z drewna brzozowego, z dodatkiem pomidorów pelati, cebuli oraz marchwi.